Nytt badrum med konceptet Färdigt Badrum™

Badrumsrenovering samordning och hjälpFå saker höjer din trivsel och livskvalitet så mycket som ett nytt badrum. Förutom det, ökar det värdet på ditt hus eller bostadsrätt väsentligt. Oavsett om du är försiktig eller vill ta ut svängarna så kan du göra ditt badrum till något du med stolthet visar upp för dina vänner men fram för all njuter av själv varje dag. Det är bara fantasin som sätter gränser.

Kostnadsmässigt kan du renovera ditt nya badrum med en låg budget och ändå få ett lyckat resultat.

Genom åren har modet i badrummen svängt en del, många minns de bruna tvättställen och toalettstolarna och det gröna kaklet, nu verkar det komma tillbaka. Trenden just nu är annars Medelhavsinfluerat, vit botten med fantasifulla mönster men det vanligaste valet är fortfarande vitt.

Renovera ditt badrum – vi guidar dig från start till mål!

Kungälvs Rörläggeri AB:s satsning Färdigt Badrum är ett helhetskoncept där vi ansvarar för hela ny- eller ombyggnaden. Du får en ”egen” kontaktperson som samordnar allt. Vår erfarna personal hjälper dig gärna med inspiration, designförslag och tankar både på plats hemma hos dig och/eller i vår butik. Vi erbjuder gratis hembesök om du bor i Göteborgsregionen. Du får i förväg vet exakt vad ditt nya badrum kommer att kosta och när det kommer att vara färdigt. Vet du redan hur du vill att ditt nya badrum skall se ut, hjälper vi dig med att förädla och genomföra dina idéer. Arbetet utförs av certifierade yrkeskunniga montörer. Det gör att du kan känna dig trygg med att jobbet blir rätt utfört och följer den plan vi kommer överens om.

Färdigt Badrum ger dig:

  • Lotsning via en certifierad och utbildad kontaktperson som ser till att arbetet utförs professionellt av samtliga inblandade hantverkare samt att det blir färdigt i tid
  • Inspiration och designförslag
  • Gratis hembesök (i Göteborgsområdet)
  • Skräddarsydd offert för hela renoveringen
  • Finansieringslösning (om så önskas)
  • Besiktning och garantier
  • Trygghetsgaranti

Vår ambition är alltid att du som kund ska känna dig trygg när du tar in oss som samarbetspartner därför har vi utvecklat en egen trygghetsgaranti som vi gärna berättar mer om. Kontakta oss om du är intresserad av att anlita oss vid en framtida badrumsrenovering!